About us

welcome

welcome to Pura bellezza

Waarom Pura Bellezza?

Een kuur bij Pura Bellezza is een bijzondere beleving. Pure ontspanning voor lichaam en geest. Je geniet van een ontspannen verblijf in een rustige omgeving. Op die manier kan de energie weer vrij door je lichaam stromen, bescherm je jezelf tegen een burn-out en laad je je batterijen weer op. De therapieën gaanvroegtijdige huidveroudering tegen of voorkomen ze juist.

Wens je een zichtbaar strakkere buik ? Maak dan een afspraak voor een afslankbehandelingen met de pipaliner .

  • de meest revolutionaire oplossing voor plaatselijke vetreductie
  • Eén behandeling van 30 minuten staat gelijk aan 1000 sit-ups
  • Mesotherapie voor een stralend en strakker gelaat
  • Laat je voeten verwennen met een voetmassage


Your satisfaction is my garantee

Ik werk altijd op afspraak, zo kan ik elke klant de zekerheid geven niet gestoord te worden tijdens de behandelingen. Iedereen is anders, elke huid is anders. Maar één ding heeft iedereen gemeen: schoonheid is hun kapitaal.

Een massage is letterlijk een behandeling van het lichaam door systematisch over de huid te wrijven, te strijken en of de huid te kneden. Massages worden niet machinaal, maar gewoon handmatig uitgevoerd. De directe aanraking maakt de klant weer bewust van het lichaam en luistert naar wat het lichaam zegt Jezelf regelmatig en vooral op tijd laten masseren voorkomt een hoop klachten. Het houdt je spieren los en je doorbloeding optimaal, waardoor je beter in je vel zit..

Uw gastvrouw

Jacqueline

Zaakvoerster

Altijd klaar om al je vragen te beantwoorden

online contact

any question?